April 2024

Van de Federatie

Maandag 8 april jl. kwam de Federatie bij elkaar in Zwolle.
Voor Zwolle is (ooit) gekozen vanwege de centrale ligging.  Als de spoorwegen meewerken is de reistijd voor alle deelnemers ongeveer hetzelfde.
Onze Federatie penningmeester Henny Nijenhuis (LC Groningen) en ons algemeen lid Marianne van der Kamp (LC Nijmegen) hadden tijdens onze najaarsvergadering aangegeven niet meer beschikbaar te zullen zijn. Er waren dus 2 vacatures. Het was de beurt aan LC Amsterdam om een penningmeester voor te dragen en de beurt aan LC Groningen, een algemeen lid voor te dragen.

LC Amsterdam heeft voorgedragen Laurien van Egeraat-Vader en LC Groningen heeft voorgedragen Gerda Steinz. Beide dames werden benoemd tijdens de Federatie vergadering van 8 april. Kortom we zijn verheugd weer op sterkte te zijn met deze twee capabele dames. 

Tijdens voornoemde vergadering hebben wij ook afscheid genomen van Henny en Marianne. Beide dames werden zéér, zéér hartelijk bedankt voor hun vele werk en hun niet aflatende enthousiasme en collegialiteit.

De Federatie is weer op sterkte, we kunnen weer verder!

Een hartelijke groet, 


Namens de Federatie,
Madeleine van der Vlist www.lyceumclub.nl

 

Leden van de LC’s Groningen, Nijmegen en Amsterdam

kunnen elkaars activiteiten volgen.
Bovenaan op de pagina “activiteiten” onder de buttons Activiteiten van LC Amsterdam, Groningen en Nijmegen kunnen de activiteiten, die ook bestemd zijn voor de andere clubs, staan.