Bericht van de Internationale President

Van de Internationale President ontvingen wij een hoopvol bericht: de pre-registratie voor het congres in Rabat in mei dit jaar is geopend!
Alles hierover staat te lezen op pagina internationaal. Hier staat ook de link voor de pre-registratie!

Nog steeds staat in het besloten gedeelte een YouTube-filmpje van de opening van de LC-Tbilisi in Georgiƫ. Het laat ons een club zien die veel artiesten op verschillend gebied verzamelt, trots op hun cultuur.

Leden van de LC’s Groningen, Nijmegen en Amsterdam

kunnen elkaars activiteiten volgen.
Onderaan op de pagina “activiteiten” onder de buttons Activiteiten van LC Amsterdam, Groningen en Nijmegen staan de activiteiten die ook bestemd zijn voor de andere clubs.
Onder Activiteiten LC Amsterdam staat hoe de leden van Groningen en Nijmegen zich kunnen opgeven voor de Zoomlezing op 3 februari.

Samen (met de LC Nijmegen) naar Santiago de Compostella 
 


In de vorige lockdown-periode heeft LC Nijmegen haar leden voorgesteld om samen naar Santiago de Compostella te lopen.
 Zonder het land uit te gaan kon iedereen meedoen vanuit haar eigen huis en buurt. 


Hoe ging het in zijn werk?
Iedere dag liepen clubleden een aantal kilometer in hun eigen omgeving, bijvoorbeeld 2, 4 of 6 kilometer. Het aantal kilometers dat  gelopen is werd twee keer in de week via een groepsapp aan de organiserenden doorgegeven. Alle kilometers werden bij elkaar opgeteld en er werd doorgeven hoe ver men op de tocht gekomen was en door welke plaatsen men gelopen is. De deelnemers hebben 30 dagen over de tocht gedaan!
Onderaan op pagina “activiteiten”  onder Activiteiten van LC Nijmegen kunt u het verslag van deze tocht volgen.