Het Programma van de Culturele dagen in Bordeaux (28 t/m 30 mei) is bekend!
zie onder “Internationaal”.

December 2023

Verbondenheid en Veerkracht

De IALC (Internationale Association of Lyceum Clubs) is het overkoepelende orgaan voor alle internationale Lyceumclubs in de wereld en bestaat wereldwijd uit 68 clubs in 17 landen en ruim 6.600 leden.

In Nederland zijn er 3 Lyceumclubs en samen tellen zij meer dan 370 leden. Leden van Lyceumclubs kunnen deelnemen aan en/of activiteiten organiseren zoals conferenties, concerten, bezoeken aan culturele instellingen, deelnemen aan kringen, deelnemen aan culturele uitwisselingen tussen leden en clubs (nationaal of internationaal), hun netwerk uitbreiden.

Maar dit alles zou nooit standhouden zonder inzet van de vele vele Lyceumclubleden die hun vrije tijd en energie inzetten om dit alles prima te laten verlopen. Wij willen hen dat ook hiervoor hartelijk danken

Dankzij deze inzet ontstaat er ook verbondenheid en veerkracht en zo kan de droom van onze oprichtster Constance Smedley -om een netwerk van vrouwen wereldwijd te creëren- voortgezet worden.

Wij wensen u allen een goed en gezond 2024 toe.

Met hartelijke groet,

Namens de Federatie,
Madeleine van der Vlist

Federatiepresident.

Leden van de LC’s Groningen, Nijmegen en Amsterdam

kunnen elkaars activiteiten volgen.
Bovenaan op de pagina “activiteiten” onder de buttons Activiteiten van LC Amsterdam, Groningen en Nijmegen kunnen de activiteiten, die ook bestemd zijn voor de andere clubs, staan.