Contactdag 2021 Federatie van Nederlandse Vrouwenclubs Lyceumclubs

De Nederlandse Vrouwenclub/Lyceumclub Amsterdam organiseert op woensdag 22 september 2021 de Contactdag en nodigt de leden van de clubs in Groningen, Nijmegen en Amsterdam van harte uit hieraan deel te nemen.

Industrieele Groote Club

Het programma is als volgt:

12.00 uur ontvangst en lunch in de Koninklijke Industrieele Groote Club (KIGC), Dam 27 te Amsterdam

14.30 tot 16 uur boottocht, vanaf het Damrak en over het IJ, waarbij een gids toelichting geeft op de ontwikkelingen op en rond de havens van Amsterdam

16.00 tot 16.30 uur tocht op eigen gelegenheid, bij voorkeur met de Noord-Zuidlijn (metro 52) naar NS-station Amsterdam-Zuid; mondkapjes in het OV zijn verplicht, OV kaart meenemen

16.30 tot 18.30 uur napraten en afscheid met drankjes en hapjes bij Grand Café Ox en Bucks, Strawinskylaan 11 te Amsterdam, aan de noordzijde van NS-station Amsterdam-Zuid en aan de voet van het World Trade Center

Vanaf station Amsterdam-Zuid kunnen de leden van de clubs in Nijmegen en Groningen na afloop per trein naar huis reizen.

Mede vanwege de verplichte anderhalve meter afstand kunnen maximaal zestig leden in totaal deelnemen, dat wil zeggen 20 leden van iedere Lyceumclub. De kosten van deelname zijn € 50 voor de hele dag, inschrijving voor een onderdeel is niet mogelijk.

De leden van de clubs in Groningen en Nijmegen melden zich aan bij de secretaris van hun club en betalen € 50 aan hun penningmeester: de aantallen deelnemers worden uiterlijk op 1 september door iedere club doorgegeven aan de secretaris van club Amsterdam, amsterdam@lyceumclub.nl terwijl de penningmeesters het verschuldigde bedrag overmaken op het rekeningnummer van de Lyceumclub Amsterdam.

Leden van club Amsterdam melden zich aan bij het secretariaat via amsterdam@lyceumclub.nl en betalen € 50 op bankrekeningnummer NL 96 ABNA 0413226786, ten name van de Nederlandse Vrouwenclub Lyceumclub Amsterdam, onder vermelding van: Contactdag 2021.

Let op: aanmelding vóór 1 september 2021 noodzakelijk, maximaal twintig leden per club en alles onder voorbehoud. Eventuele afmeldingen na 1 september via het secretariaat van LC Amsterdam.

Voor activiteiten waarvoor toezeggingen aan derden zijn gedaan, krijgt men geen geld terug na afmelding.

Op dit moment wordt voor deelname aan de boottocht een bewijs van vaccinatie of een recente testuitslag gevraagd. Het kan zijn dat de verplichte anderhalve meterafstand niet meer nodig is in september, maar wees op alles voorbereid. Bij warm weer kunnen een flesje water, zonnebril en zonnehoedje praktisch zijn op het water. Het dragen van de lyceumclub-badge wordt op prijs gesteld.


Federatie golfdag op dinsdag 21 september 2021

Burggolf Resort De Purmer, Westerweg 60,
1445 AD Purmerend, purmerend@burggolf.nl

Voorafgaande aan de Contactdag 2021 in Amsterdam (woensdag 22 september 2021) wordt op 21 september 2021 een Federatie golfdag georganiseerd op de Burggolfbanen in Purmerend: aansluitend aan het golfen en een gezellig diner kan overnacht worden in het Hampshire Golfhotel Waterland, het clubhuis van de Purmer golfbanen. 

Programma: ontvangst omstreeks 12 uur op het terras van het Burggolf Resort met koffie en lunch, gevolgd door het lopen van 9 holes.                                                                                                               
Degenen die kennis willen maken met de mooie golfsport, kunnen meedoen met een golfclinic. Na een clinic van een uur, onder leiding van een golfprofessional, kunnen enkele holes van de par-3 baan worden gelopen. 

Kosten overnachting in het Hampshire hotel: 99 Euro per kamer (eventueel met iemand te delen), exclusief ontbijt (€ 15 ) en toeristenbelasting. Kosten tweegangen diner: 26 Euro, drankjes voor eigen rekening: kosten diner en drankjes ter plaatse te voldoen.  

De reservering is inmiddels gemaakt voor dit Federatie golfevenement: 1 september a.s. moeten wij het aantal deelnemers doorgevenJe kunt je inschrijven voor koffie, lunch en greenfee door € 50 over te maken op rekeningnummer NL 51 INGB 0657 3625 73 ten name van H.J.M. Stevens-Hardeman, onder vermelding van je handicap. Ook voor deelname aan koffie, lunch en golfclinic zijn de kosten € 50: aanmelding eveneens door dit bedrag over te maken op genoemd bankrekeningnummer, onder vermelding van: golfclinic. 

En natuurlijk is het heel gezellig aanwezig te zijn, zonder deelname aan clinic of golfwedstrijd: dan zijn de kosten van ontvangst en lunch € 22,50. Er zijn prachtige wandelingen in de buurt mogelijk, maar je kunt ook gezellig blijven praten op de terrassen rond het golfhotel; ook binnen is er voldoende ruimte. Voor iedereen geldt: drankjes en diner voor eigen rekening. 

Hotelkamers te boeken via mevrouw Yasmine Kahveci (y.kahveci@burggolf.nl) of telefonisch via 0229-481616. 

Let op: aanmelding voor 1 september a.s. is belangrijk! Op dit moment geen beperkingen bekend, iedereen is welkom. En voor de golfclinic: sportieve kleding en gemakkelijke schoenen zijn voldoende, golfbenodigdheden worden beschikbaar gesteld.

Voor leden die met de auto komen en zich eveneens hebben ingeschreven voor de contactdag van 22 september is het mogelijk hun auto vanuit Purmerend in Amsterdam Noord te parkeren op de P + R of daar in de buurt met een dagkaart. Vandaar ben je met metro 52 in 6 minuten in Amsterdam 

Met vriendelijke en sportieve groeten, namens het bestuur van de Nederlandse Vrouwenclub/Lyceumclub Amsterdam,

Bettine Polak                      Heleen Stevens-Hardeman 
(heleen.stevens-hardeman@live.nl, voor aanmelding en informatie)LUSTRA  


Groningen

Het 18de Lustrum van de LC Groningen werd op 4 juni 2019 gevierd.


Het toneelstuk “De verbazingwekkende en absurde Constance Smedley”, gebaseerd op haar leven en vertaald door Madeleine v.d. Vlist, is in een korte versie opgevoerd op die dag.